Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 3
Cambier De Nil icon bathroom 3
Cambier De Nil icon surface 236m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

prijs op aanvraag

Ref: 4405835

te koop

Penthouse met luxueuse afwerking in standingvolle residentie

Uniek luxueus hoekappartement gelegen in de prachtige residentie Duin en Park (architect Luc Binst). Genietend van een ruim terras (43.67 m²) met open groene zichten over het Yzerpark. Het interieur doet dromen en is van de hand van het interieurbureau BCINT. Indeling: inkom met gastentoilet, vestiaire en privatieve lift. Volledig geïnstalleerde open keuken met een groot kookeiland voorzien van alle comfort. Aparte eethoek. Gezellig leefruimte voorzien met een gashaard. Master bedroom met ingemaakte kasten en aansluitende badkamer. Op 1ste verdieping: ruime nacht hal, 2e en 3e zeer ruime slaapkamers met telkens een dressing en eigen badkamer/douchekamer. Inclusief privatieve kelder en drie staanplaatsen in de residentie. Gemeenschappelijke fietsenberging. Contacteer ons voor meer informatie omtrent dit uniek appartement! (EPC in aanvraag)

Referentie nr.4405835
Verdieping4
Verdiepingen5
Opp.ca. 192m²
Bruto grond opp.ca. 236m²
Oriëntatie voorgeveloost
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers3
Badkamers3
TerrasJa
Parkings (binnen)Ja, 3
KelderJa
LiftJa
WasplaatsJa
Verwarmingindividueel gas
EPC-
Ref. EP(B)-
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close