Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 3
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 105m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 ZOUTE

€ 1.165.000,-

Ref: 4425592

te koop

Zoute, 3 slpk, nieuw ingericht, op enkele passen van de zee

Instapklaar drie slaapkamer appartement op de 4de verdieping, met zijdelings zeezicht, centraal gelegen in het Zoute. Indeling: Hal met vestiaire en toilet. Compleet ingerichte open keuken, met natuursteen en kookeiland aansluitend met eettafel. Praktische berging voor wasmachine en droogkast. Ruime woonkamer met veel lichtinval en gezellige salon, met zowel zijdelings zicht op zee en zicht op de Kustlaan. Masterbedroom met ingemaakte kasten en toegang naar een ruime badkamer, met natuursteen afgewerkt. Tweede volwaardige slaapkamer met ingemaakte kasten en douchekamer. 3de kleinere slaapkamer met ingemaakte kasten. Zuid west georiënteerd terras achteraan. Privatieve kelder en gemeenschappelijke fietsenberging in de residentie. Een aanrader. Mogelijk aankoop garage in de nabijheid.

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon openbaarvervoerOpenbaar vervoer
Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.4425592
Verdieping4
Verdiepingen7
Opp.ca. 105m²
Oriëntatie voorgeveloost
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers3
Badkamers2
KeukenJa
KelderJa
LiftJa
Verwarmingindividueel gas
Dubbel glasJa
EPC117kWh/m²
Ref. EP(B)20140326.000156386.00000002.1
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close