Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 4
Cambier De Nil icon bathroom 3
Cambier De Nil icon surface 180m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 3.385.000,-

Ref: 4426381

te koop

Uitzonderlijk gerenoveerd hoekappartement met fenomenaal zeezicht in het Zoute

Volledig gerenoveerd hoekappartement (west) gelegen op de zeedijk in het Zoute tussen het Albertplein en de wandeldijk. Indeling: inkomhal met vestiaire en toilet, grote leefruimte (8,8 m gevelbreedte op de zeedijk) met zit- en eethoek en toegang tot het terras op het westen en het terras op de zeedijk, open keuken, nachthal, master bedroom met grote badkamer, dressing en afzonderlijk toilet, 3 slaapkamers, badkamer en douchekamer. Fietsenberging en 3 privatieve kelders in het gebouw. Mogelijkheid tot aankoop autostandplaats in tegenover gelegen gebouw. Contacteer ons (050/60.10.20) voor een vrijblijvend bezoek.

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.4426381
Verdieping2
Verdiepingen7
Opp.ca. 180m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers4
Badkamers3
KeukenJa
TerrasJa
Parkings (binnen)Ja, 1
KelderJa
LiftJa
WasplaatsJa
Dubbel glasJa
EPC263kWh/m²
Ref. EP(B)20200316-0002260875-RES-1
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close