Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 2
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 95m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 KNOKKE-HEIST

€ 1.375.000,-

Ref: 4444116

te koop

Hoekappartement met zeezicht

EXCLUSIEF TE KOOP : Zeldzaam hoekappartement met frontaal zeezicht, terras, veel lichtinval (westkant) en prachtige zichten, op enkele stappen van het Albertplein. In een gerenoveerde residentie. Indeling : inkom met vestiaire en toilet, woonkamer (salon - eetkamer) met frontaal zeezicht, aparte keuken, 2 dubbele slaapkamers waarvan 1 met eigen badkamer en 1 met aparte douchekamer. Privatieve fietsenberging. Mogelijkheid tot het aankopen van een parkeerplaats in het gebouw. (EPC 121 - UC 20171110-1)

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.4444116
Verdieping1
Verdiepingen8
Opp.ca. 95m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers2
Badkamers2
KeukenJa
TerrasJa
Parkings (binnen)Ja, 1
KelderJa
LiftJa
Verwarmingstookolie cv
EPC121kWh/m²
Ref. EP(B)20171110-0002009344.1
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close