Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 2
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 203m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 Knokke

€ 750.000,-

Ref: 4447162

te koop

Charmante woning in het pittoreske Sint Anna ter Muiden

Het oud Gemeentehuis te koop waarbij de historische details bewaard zijn gebleven. Gelegen vlakbij Knokke en Sluis. Indeling: inkom, ruime en lichtrijke woonkamer met toegang tot het terras en tuin, aangename en uitgeruste keuken, kantoorruimte, bergruimte. Op de eerste verdieping vinden we 2 slaapkamers elk met zijn badkamer en alsook een grote zolderruimte die verder ingedeeld kan worden. Interesse in dit prachtig pand? Twijfel niet ons vrijblijvend te contacteren!

Referentie nr.4447162
Opp.ca. 220m²
Bruto grond opp.ca. 203m²
Beschikbaarheidonmiddellijk
Slaapkamers2
Badkamers2
KeukenJa
TuinJa
TerrasJa
KelderJa
ZolderJa
WasplaatsJa
Verwarmingindividueel gas
EPC-
Ref. EP(B)-
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close