Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 4
Cambier De Nil icon bathroom 3
Cambier De Nil icon surface 359m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 Knokke-Heist

€ 1.795.000,-

Ref: 4456872

te koop

Uiterst smaakvolle & hoogwaardige afgewerkte koppelvilla !

Luxueus en hoogwaardige afgewerkte koppelwoning , rustig gelegen in een residentiële buurt. Indeling: Inkomhal met vestiaire en gastentoilet. Lichtrijke zitruimte met gashaard, bureau / TV hoek. Gezellige eethoek die toegang biedt tot het uitnodigende terras & tuin. Sublieme open keuken met aansluitend volledig uitgeruste bijkeuken. Op de eerste verdieping bevindt zich een prachtige master bedroom met balkon, dressing en ensuite badkamer. Daarnaast zijn er nog 3 ruime slaapkamers met elk hun ingemaakte kasten (dressing) en 2 douchekamers. Op de tweede verdieping (met vaste trap) is alles voorzien om indien gewenst nog 1 of 2 slaapkamers te creëren met doucheruimte (oppervlakte van 2de verdiep = 112m²). Ruime garage voor 2 wagens en meerdere staanplaatsen. uiterst aangename tuin en gezellig terras! EPC: 31043-G-2013_623/EP15712/N006/D01/SD001.

Referentie nr.4456872
Verdiepingen2
Opp.ca. 409m²
Bruto grond opp.ca. 359m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers4
Badkamers3
KeukenJa
TuinJa
GaragesJa, 1
Parkings (binnen)Ja, 2
ZolderJa
WasplaatsJa
Verwarmingindividueel gas
Dubbel glasJa
EPC39kWh/m²
Ref. EP(B)31043-G-2013_623/EP15712/N006/D01/SD001.
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close