Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 3
Cambier De Nil icon bathroom 3
Cambier De Nil icon surface 165m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 4.850.000,-

Ref: 4495903

optie te koop

Penthouse met uitzonderlijke terrassen, topligging, naast het Albertplein

EXCLUSIEVE VERKOOP: Zeedijk - Zoute, topligging, naast het Albertplein : prachtig en uniek penthouse volledig gerenoveerd met 2 zéér ruime terrassen (+/- 90m²) in een prestigieuze residentie op de Zeedijk, met uitzonderlijke inrit naar de garages langs de Zeedijk. Samenstelling: inkomhal, gastentoilet, keuken volledig ingericht en open met kookeiland en zicht op zee, eetkamer en living / salon uitgevend op terras met zicht op zee, nachthal met toegang naar de drie dubbele slaapkamers gelegen aan de Zuidkant, elks met rechtstreekse toegang tot het Zuid gericht terras, een complete badkamer (ligbad, dubbele lavabo, douche en toilet) en 2 douchekamers, praktische berging. Inbegrepen in de residentie: privé kelder en parkeerplaats. Zeer uniek op de Zeedijk, "high-end" renovatie. (CPE 249 - UC 20180411-0002048929-1) Brede gevel in prestigieus gebouw op de zeedijk, 10,5m breed vooraan en achteraan. Absoluut een bezoek waard.

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon schoolSchool
Cambier De Nil - icon openbaarvervoerOpenbaar vervoer
Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.4495903
Verdieping8
Verdiepingen8
Opp.ca. 165m²
Oriëntatie voorgevelnoordwesten
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers3
Badkamers3
KeukenJa
TerrasJa
Parkings (binnen)Ja, 1
KelderJa
LiftJa
WasplaatsJa
Verwarmingcollectief stookolie cv
EPC249kWh/m²
Ref. EP(B)-
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close