Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 4
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 818m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 Knokke-Heist

€ 1.250.000,-

Ref: 4500142

te koop

Wilgendreef

EXCLUSIEF TE KOOP : Top Design Villa - Zeer zonnige en top afgewerkte woning genietend van prachtige, zuidgerichte leeftuin. Leuke ligging in rustige residentiële wijk op enkele minuten van Het Zoute. Indeling: inkomhall met toegang tot de spacieuze en uiterst lichtrijke woonkamer met eetplaats en open keuken, uitgevend op het ruime terras waar u kan genieten in de volledig aangelegde tuin. Het huis heeft 4 mooie slaapkamers en 2 badkamers. De badkamer van de masterbedroom heeft een grote inloopdouche met 2 douchekoppen. De villa heeft een SUPER garage voor 2 grote wagens en biedt heel wat extra opbergruimte. Oprit voor verschillende wagens, extra berging. Mooi en zeldzaam dossier! (EPC 244 - UC 0002207037-RES-1)

Referentie nr.4500142
Verdiepingen1
Opp.ca. 174m²
Bruto grond opp.ca. 818m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers4
Badkamers2
TuinJa
GaragesJa, 2
Parkings (binnen)Ja, 3
Verwarminggas cv
EPC244kWh/m²
Ref. EP(B)20191016-0002207037-RES-1
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close