Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 2
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 98m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 1.375.000,-

Ref: 4513924

te koop

Prachtig hoek appartement nabij de zee en de winkels.

Prachtig & zonnig hoekappartement op enkele stappen van de winkels en de zee, met prachtige zichten over de minigolf en het Zoute ! Indeling: inkomhal met gasten wc en vestiaire, ruime woonkamer uitgevend op het zuid-geörienteerd terras met open zichten. Aparte keuken . Eerste slaapkamer met badkamer en afzonderlijk toilet, 2de slaapkamer met douchekamer. Indien gewenst kan een derde slaapkamer gecreëerd worden. Fietsenberging en kelder in de residentie. Mogelijkheid tot aankoop van een gesloten garagebox aan de overkant van de residentie. (EPC 236 kwh/m² - 20210429-0002408571-res-1)

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon openbaarvervoerOpenbaar vervoer
Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.4513924
Verdieping3
Verdiepingen5
Opp.ca. 98m²
Oriëntatie voorgevelzuid
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers2
Badkamers2
TerrasJa
Parkings (binnen)Ja, 1
LiftJa
Verwarminggas
EPC236kWh/m²
Ref. EP(B)20210429-0002408571-res-1
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close