Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 2
Cambier De Nil icon bathroom 1
Cambier De Nil icon surface 52m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 KNOKKE

€ 585.000,-

Ref: 4515469

te koop

Leuk appartement vlakbij het Rubensplein en het strand

Aangenaam appartement op enkele stappen van het Rubensplein en de zee. Masterbedroom met complete badkamer. Top afwerking. Indeling : inkom met toilet en vestiaire, tweede slaapkamer met lavabo, volledig ingerichte keuken met eethoek, eetkamer/living met veel lichtinval. Privatieve kelder. Mogelijkheid tot huren of kopen van een garage in de nabijheid. Zeker een bezoek waard. (EPC in aanvraag)

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.4515469
Verdieping3
Verdiepingen8
Opp.ca. 52m²
Beschikbaarheidbij oplevering
Slaapkamers2
Badkamers1
KeukenJa
KelderJa
LiftJa
WasplaatsJa
Verwarmingindividueel gas
Dubbel glasJa
EPC-
Ref. EP(B)-
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close