Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 5
Cambier De Nil icon bathroom 5
Cambier De Nil icon surface 1782m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 Knokke-Heist

prijs op aanvraag

Ref: 4583095

te koop

Prachtig gerenoveerde hoeve-villa op enkele stappen van het Oosthoekplein

Prachtige gerenoveerde hoeve-villa in U-vorm, gelegen op een terrein van 1.800m² in het Zoute, op enkele stappen aan de rand van het Oosthoekplein en genietend van open zicht op de weiden. Indeling: inkom (vestiaire-toilet), zithoek met open haard, keuken family-room, tv-hoek-bureau, aparte eetplaats, 4 ruime slaapkamers, dressing-kasten en 4 badkamers. Berging-wasruimte. Terrassen waarvan 1 overdekt met bijkomende slaapkamer en douchekamer, zwembad en mooie tuin. Garage voor 3 wagens en meerdere staanplaatsen. Kelder met o.a wijnkelder. Uniek product ! EPC 198 UC 20100303-0000440896-00000003-9 Uiterst luxueuze afwerking en veel volume!

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.4583095
Verdiepingen3
Opp.ca. 371m²
Bruto grond opp.ca. 1782m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers5
Badkamers5
KeukenJa
TuinJa
TerrasJa
ZwembadJa
GaragesJa, 3
Parkings (binnen)Ja, 3
Verwarmingindividueel gas cv
Dubbel glasJa
EPC198kWh/m²
Ref. EP(B)440669
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close