Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 5
Cambier De Nil icon bathroom 4
Cambier De Nil icon surface 580m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 Knokke-Heist

€ 4.395.000,-

Ref: 4585529

te koop

Magnifieke nieuwbouwvilla in een paadje in het Zoute

Prachtige nieuwbouwvilla afgewerkt met kwalitatieve materialen. Indeling: inkom met vestiaire en gastentoilet, ruime living, open keuken uitgevend op de eetkamer en het overdekt terras, bijkeuken en aparte tv-hoek/bureau. 1ste verdieping: Master bedroom met dressing en volledig uitgeruste badkamer, 2de slaapkamer en 3de slaapkamer met elk hun eigen douchekamer en ingemaakte kasten. 2de verdieping: 2 extra slaapkamers met gedeelde badkamer. Inpandige garage voor 1 wagen en verschillende staanplaatsen buiten. Alle slaapkamers zijn voorzien van airco. Deze villa wordt volledig gemeubileerd verkocht.

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.4585529
Verdiepingen2
Opp.ca. 310m²
Bruto grond opp.ca. 580m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers5
Badkamers4
KeukenJa
TuinJa
GaragesJa, 1
Parkings (binnen)Ja, 1
WasplaatsJa
Verwarmingindividueel gas cv
Dubbel glasJa
EPC59kWh/m²
Ref. EP(B)31043-G-OMV_2020052910/EP1458/A001/D01/SD001
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close