Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 3
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 460m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8301 Knokke-Heist

€ 1.395.000,-

Ref: 4585678

te koop

Architecturale woning met tal van volumes

Zeer ruime woning met tal van mogelijkheden op een rustige ligging in Duinbergen. Indeling : inkomhal, gastentoilet, ruime en lichtrijke living uitgevend op het zuidwest georiënteerde terras, keuken en eetkamer uitgevend op een 2de terras met de ochtendzon, zithoek. 1e verdieping : masterbedroom met ingemaakte kasten en badkamer, tweede en derde slaapkamer met een gedeelde douchekamer. 2e verdieping : mogelijkheid om zolder in te richten met 1 of 2 slaapkamers en badkamers. Uitzonderlijk ruime kelder met garage voor meerdere wagens, technische ruimte, berging, speelhoek/cinemazaal/bureau die nog als polyvalente ruimte kan gebruikt worden, wasplaats. (EPC 211 kwh/m²)

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon openbaarvervoerOpenbaar vervoer
Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.4585678
Verdiepingen2
Opp.ca. 460m²
Bruto grond opp.ca. 460m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers3
Badkamers2
KeukenJa
TuinJa
TerrasJa
Parkings (binnen)Ja, 4
KelderJa
ZolderJa
WasplaatsJa
Verwarmingindividueel gas
EPC211kWh/m²
Ref. EP(B)-
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close