Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 2
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 132m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 995.000,-

Ref: 4585772

te koop

Smaakvol appartement gelegen in hartje Zoute

Prachtig recent appartement voorzien van hoogstaande afwerking op top locatie in hartje Zoute. Dit in directe nabijheid van het pittoreske centrum van het Zoute. Indeling: inkomhal met vestiaire en apart gastentoilet. Lumineuze en ruime leefruimte met ingebouwd dubbel bed. Open en volledige geïnstalleerde keuken voorzien van alle toestellen. Aansluitende berging. Masterbedroom met dressing, ruime badkamer (dubbele wastafel, inloopdouche, ligbad & toilet) en terras. Tweede slaapkamer voorzien van een eigen douchekamer. Mogelijkheid om een gesloten garagebox aan te kopen in residentie. EPC: 104kWh/m² UC: 2011-213/EP15480/A001/D01/SD003.

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.4585772
Verdiepingen2
Opp.ca. 132m²
Oriëntatie voorgevelwest
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers2
Badkamers2
KeukenJa
TerrasJa
GaragesJa, 1
Parkings (binnen)Ja, 1
LiftJa
Verwarmingindividueel gas
Dubbel glasJa
EPC104kWh/m²
Ref. EP(B)31043-G-2011_213/EP15480/A001/D01/SD003
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close