Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 5
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 536m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 Knokke-Heist

€ 3.565.000,-

Ref: 4758990

te koop

Alleenstaande villa - Zeer centraal gelegen

EXCLUSIEF TE KOOP: Alleenstaande villa in een rustige omgeving gelegen in 2e lijn nabij de winkels en de zee. Indeling : inkomhal met toilet en vestiaire, living met open haard en eetkamer, keuken, bijkeuken, aparte bureau, kelder met garage + berging. 1ste verdieping: masterbedroom met ingemaakte kasten en badkamer, tweede en derde slaapkamer met een douchekamer. 2de verdieping: 2 slaapkamers en mogelijkheid tot creëren van een extra badkamer. (EPC 236 kwh EPC 20220520-0002607730-RES-1)

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon schoolSchool
Cambier De Nil - icon openbaarvervoerOpenbaar vervoer
Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.4758990
Verdiepingen2
Opp.ca. 248m²
Bruto grond opp.ca. 536m²
Oriëntatie achtergevelzuidwesten
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers5
Badkamers2
KeukenJa
TuinJa
GaragesJa, 1
Parkings (binnen)Ja, 1
KelderJa
ZolderJa
WasplaatsJa
Verwarmingindividueel gas cv
Dubbel glasJa
EPC236kWh/m²
Ref. EP(B)20220520-0002607730-RES-1
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon Klasse A (geen kans)
G-score A
P-score A

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close