Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 3
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 95m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 2.195.000,-

Ref: 4862608

te koop

Hoekappartement met zeezicht

Cambier De Nil stelt voor;

Subliem gerenoveerd hoek appartement met adembenemende verzichten op strand en zee.
Een vakkundige renovatie kenmerkend door het gebruik van fijne, kwaliteitsvolle en exclusieve materialen.

Indeling als volgt; Inkomhal met vestiaire en apart toilet. Leefruimte met veel lichtinval en voorzien van open en volledig geïnstalleerde keuken met kwalitatieve toestellen. Eethoek met geïntegreerde bank en met aansluitende woonkamer met indrukwekkende zichten. Master bedroom met ingemaakte kasten, ensuite badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet. Ruime slaapkamer 2 en 3 telkens met hoogwaardige ingemaakte kastruimte. Aparte douchekamer. Berging met aansluitingen voor wasmachine en droogkast.

Specificaties; privatieve kelder - Mogelijkheid aankoop meubels - Ideale oriëntatie waardoor u steeds kan genieten van optimaal lichtinval - EPC: 154 kWh/m² UC: 20170524-0001964125-1.

Contacteer ons alvast voor meer informatie.

Absoluut een bezoek waard!

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.4862608
Verdieping7
Verdiepingen8
Opp.ca. 95m²
Oriëntatie voorgevelzuidwesten
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers3
Badkamers2
LiftJa
Kadastraal inkomen€ 1732
Verwarminggas
EPC154kWh/m²
Ref. EP(B)20170524-0001964125-1
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon Klasse A (geen kans)
G-score A
P-score A

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close