Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 4
Cambier De Nil icon bathroom 4
Cambier De Nil icon surface 218m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

prijs op aanvraag

Ref: 4959947

te koop

Gelijkvloers nieuwbouwappartement - Toplocatie nabij het Zwin

Ruim 4 slaapkamer appartement met tuin in een nieuwe prestigieuze residentie op enkele passen van het Zwin en de Wandeldijk. Uiterst aangenaam hoekappartement met 4 slaapkamers van 218m² met een perfect georiënteerde terras en tuin van maar liefst 400 m². Indeling: ruime inkomhal met gastentoilet en vestiaire, royale leefruimte met een gevelbreedte van maar liefst 17 meter genietend van een perfecte zuid-west oriëntatie en uitgevend op de ruime zonnige tuin en terras (64m² terrassen en 349m² tuinen), magnifieke leefkeuken, eetplaats en zithoek. Master bedroom met dressing en badkamer, 2de slaapkamer met dressing en douchekamer uitgevend op het terras, slaapkamer 3 en 4 telkens met een eigen douchekamer. Technische berging voor wasmachine en droogkast. Mogelijk tot aankoop van een grote ondergrondse garage. Gelieve contact op te nemen voor bijkomende informatie en de plannen.

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.4959947
Opp.ca. 218m²
Oriëntatie voorgevelnoord
Beschikbaarheidbij oplevering
Slaapkamers4
Badkamers4
KeukenJa
TuinJa
GaragesJa, 1
Parkings (binnen)Ja, 2
LiftJa
WasplaatsJa
Onder BTW stelselJa
Verwarmingindividueel warmtepomp
Dubbel glasJa
EPC-
Ref. EP(B)-
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
G-score A
P-score C

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close