Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 3
Cambier De Nil icon bathroom 3
Cambier De Nil icon surface 234m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

prijs op aanvraag

Ref: 5091601

te koop

Groot tuin appartement in exclusief domein "Tennis Gardens"

Domein Tennis Gardens; in te richten tuinappartement van 146 m² met groot terras en volledig zuid gericht. Gelegen in residentie Brightstone in een prachtig domein van bijna 5 ha op een boogscheut van de wandeldijk in het Zoute, dichtbij de tennis en de approachgolf. Voorziene indeling: inkom, vestiaire en toilet. Ruime woon- en eetkamer schuifraam met zuidgericht terras en tuin. Open keuken. Berging. 3 slaapkamers met telkens aansluitende bad- of douchekamer. Verdere specificaties; mogelijkheid aankoop van een grote garagebox voor 2 auto's - berging - gemeenschappelijke fietsenberging - conciërge - binnenzwembad toegankelijk voor de residenten - EPC; in aanvraag.

Referentie nr.5091601
Verdiepingen3
Opp.ca. 146m²
Bruto grond opp.ca. 234m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers3
Badkamers3
TuinJa
ZwembadJa
Parkings (binnen)Ja, 2
LiftJa
Verwarminggas
EPC-
Ref. EP(B)-
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon Klasse C (kleine kans onder huidig klimaat)
G-score C
P-score C

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close