Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 4
Cambier De Nil icon bathroom 3
Cambier De Nil icon surface 396m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 Knokke-Heist

prijs op aanvraag

Ref: 5092434

te koop

Koppelvilla op 2 stappen van de zee.

Uitzonderlijke luxueuze afgewerkte koppelvilla met een zeer ruime garage gelegen op 2 stappen van de zee. Indeling: Ruime inkomhall met gastentoilet en meerdere ingemaakte kasten. Lichtrijke woonkamer voorzien van ingemaakte kasten en open haard afgewerkt met natuursteen. Volledig geïnstalleerde leef-keuken voorzien van een kookeiland uitgevend op het terras en onderhoudsvriendelijke tuin. De keuken is voorzien van alle comfort en open haard. Ruime berging aan de keuken. Op de eerste verdieping: Sublieme masterbedroom met aanpalend een ruime dressing en een terras. Tweede volwaardige slaapkamer met ingemaakte kasten. Badkamer met dubbele lavabo, ligbad, douche en toilet. Ruim terras. Op de tweede verdieping: Ruime slaapkamer met ingemaakte kasten en aanpalend een douchekamer. Bureau. Slaapkamer en bureau geven beiden uit op het dakterras. Gelijkvloers: Vierde slaapkamer met ingemaakte kasten en aanpalend een douchekamer voorzien van een infraroodcabine. Ruime garage voor meerdere wagens en wasplaats. Meerdere staanplaatsen buiten. Deze parel van een villa is afgewerkt met zeer kwalitatieve materialen en is voorzien van alle comfort o.a. alarm, domoticasysteem, camera's, airco,... Perceelscore of P-score A Gebouwenscore of G-score A

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon openbaarvervoerOpenbaar vervoer
Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.5092434
Verdiepingen2
Opp.ca. 396m²
Oriëntatie achtergeveloost
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers4
Badkamers3
KeukenJa
TuinJa
GaragesJa, 1
Parkings (binnen)Ja, 4
WasplaatsJa
Kadastraal inkomen€ 2251
Verwarmingvloerverwarming gedeeltelijk gas cv
Dubbel glasJa
EPC110kWh/m²
Ref. EP(B)20220910-0002672048-RES-1
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close