Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 2
Cambier De Nil icon bathroom 1
Cambier De Nil icon surface 55m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 675.000,-

Ref: 5135017

te koop

Gerenoveerd en centraal gelegen hoekappartement

Gerenoveerd en centraal gelegen, lichtrijk hoekappartement nabij de Lippenslaan en het Rubensplein. Indeling: Inkom met vestiaire, gastentoilet en berging voor wasmachine en droogkast. Open keuken voorzien van alle comfort en eiland met aansluitende eetkamer, gevolgd door de lichtrijke woonkamer. Master bedroom met aansluitende douchekamer met dubbele lavabo. Een tweede, kleinere slaapkamer. Privatieve kelder.

Referentie nr.5135017
Verdieping3
Verdiepingen4
Opp.ca. 55m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers2
Badkamers1
LiftJa
Verwarminggas
EPC164kWh/m²
Ref. EP(B)872542187545
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon Klasse C (kleine kans onder huidig klimaat)
G-score C
P-score C

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close