Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 4
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 883m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 Knokke-Heist

€ 2.195.000,-

Ref: 5135197

te koop

Volledig gerenoveerde villa

Volledig gerenoveerde, alleenstaande villa, gelegen op enkele minuten van het centrum van Knokke. Indeling: Inkomhal met gastentoilet. lichtrijke woonkamer met zit-en eethoek, volledig ingerichte open keuken. Bureau. Garage. Op het eerste verd. : 4 ruime slaapkamers, waarvan één met ensuite douchekamer. Afzonderlijke badkamer met dubbele lavabo en ligbad. Apart toilet. Zuidgericht terras en mooie tuin met zwembad. Renovatiewerken zijn aan de gang, oplevering voorjaar 2023. EPC in opmaak.

Referentie nr.5135197
Verdiepingen2
Bruto grond opp.ca. 883m²
Beschikbaarheidbij oplevering
Slaapkamers4
Badkamers2
KeukenJa
TuinJa
ZwembadJa
GaragesJa, 1
Parkings (binnen)Ja, 1
Verwarminggas
Dubbel glasJa
EPC-
Ref. EP(B)-
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon Klasse D (middelgrote kans onder huidig klimaat)
G-score D
P-score D

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close