Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 3
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 690m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 Knokke-Heist

€ 1.995.000,-

Ref: 5136407

te koop

Topvilla met smaakvolle afwerking

Deze volledig gerenoveerde villa is rustig gelegen op korte afstand van het centrum van Knokke. Hoogwaardig afgewerkt en voorzien van 3 slaapkamers, 2 badkamers en een prachtige tuin met zwembad en poolhouse die ingericht is als lounge en bar. Inkom met vestiaire en gastentoilet, een sfeervolle en grote woonkamer genietend van een mooi zicht op de tuin en het zwembad alsook een prachtige leefkeuken met eetplaats voorzien van alle mogelijke luxe: inductiekookplaat, ingewerkte dampkap, Aqualex kraan en toestellen V-Zug (Zwitserse topkwaliteit). Naast de keuken een ruime wasplaats/berging met ingemaakte kasten en douche. Via de woonkamer toegang tot de mooi aangelegde tuin voorzien van zwembad en poolhouse ingericht met bar/keuken, zitplaats, kelder, douche en toilet. Op de verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers en 2 badkamers waarvan een masterbedroom uitgerust met eigen dressing, badkamer met hammam en vrijstaand ligbad. Domotica systeem, zonnepanelen, airconditioning, 2 waterputten. Inpandige garage en meerdere staanplaatsen voor de villa. (EPC 204 kWh/m²)

Referentie nr.5136407
Verdiepingen1
Opp.ca. 250m²
Bruto grond opp.ca. 690m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers3
Badkamers2
TuinJa
TerrasJa
ZwembadJa
GaragesJa, 1
Parkings (binnen)Ja, 1
Verwarminggas cv
Dubbel glasJa
EPC204kWh/m²
Ref. EP(B)202208050002651208
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon Klasse C (kleine kans onder huidig klimaat)
G-score C
P-score D

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close