Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 3
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 110m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 2.395.000,-

Ref: 5143262

te koop

Ruim appartement met prachtig zeezicht

Ruim appartement, met prachtig zeezicht en zuidgericht terras met open zicht, gelegen in een residentie in het Zoute. Indeling : inkomhal met vestiaire en toilet. Ruime woonkamer met open keuken, genietend van een adembenemend zicht over strand en zee. Masterbedroom met aanpalende dressing en badkamer. Tweede en derde slaapkamer met aanpalende douchekamer. Zuidgericht terras. Privatieve kelder en fietslokaal.Mogelijkheid tot aankopen van een parking in de residentie. Conciërge. EPC : 110 kWh/m²/jaar. UC : 20221908-0002658713-RES-1.

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.5143262
Verdieping4
Verdiepingen9
Opp.ca. 110m²
Beschikbaarheidmits inachtneming huurders
Slaapkamers3
Badkamers2
KelderJa
LiftJa
Verwarminggas cv
Dubbel glasJa
EPC110kWh/m²
Ref. EP(B)20221908-0002658713-RES-1
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon Klasse A (geen kans)
G-score A
P-score A

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close