Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 2
Cambier De Nil icon bathroom 1
Cambier De Nil icon surface 85m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 695.000,-

Ref: 5199809

te koop

Prachtig appartement gelegen op een gegeerde ligging nabij de zee en de winkels

Lumineus gerenoveerd appartement op centrale ligging, dit enkele stappen van het Rubensplein. Samenstelling: inkomhal met apart toilet. Lichtrijke woon -en kamer en met mooie gevelbreedte en terras. Open, volledig ingerichte keuken. 1 volwaardige slaapkamer voor dubbel bed met toegang tot het terras. 1 Complete douchekamer. Tweede slaapkamer voor dubbel bed. Fietsenberging in de benedenverdieping van de residentie. Mogelijkheid tot kopen/huren van garage in de onmiddellijke omgeving. Bezoek gaarne na afspraak op één van onze kantoren. Warm aanbevolen!

Referentie nr.5199809
Verdieping4
Verdiepingen7
Opp.ca. 85m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers2
Badkamers1
LiftJa
EPC156kWh/m²
Ref. EP(B)20220520-0002607729
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon Klasse A (geen kans)
G-score A
P-score A

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close