Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 2
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 105m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 1.595.000,-

Ref: 5209410

te koop

Appartement gelegen op de zeedijk in het Zoute

Exclusief te koop bij immo Cambier De Nil: te renoveren appartement op het 5de verdiep met frontaal zeezicht, gelegen in het Zoute tussen het Albertplein en de Wandeldijk.

Indeling (1 appartement per etage): Inkomhal met vestiaire en gastentoilet. Aangename woon- en eetkamer met een panoramisch zeezicht uitgevend op een terras. Volledig ingerichte keuken. Twee volwaardige slaapkamers uitgevend op zuidgericht terras achteraan. Elke slaapkamer heeft zijn eigen privatieve bad- of douchekamer. Berging.Praktische privatieve kelder en een gemeenschappelijke fietsenberging op het gelijkvloers van de residentie. Mogelijkheid om een staanplaats aan te kopen in een nabijgelegen residentie.

EPC:120 kWh/m² 20220221-0002549998-RES-1

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.5209410
Verdieping5
Verdiepingen8
Opp.ca. 105m²
Oriëntatie voorgevelnoord
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers2
Badkamers2
KeukenJa
TerrasJa
LiftJa
Verwarminggas
Dubbel glasJa
EPC120kWh/m²
Ref. EP(B)20220221-0002549998-RES-1
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon Klasse C (kleine kans onder huidig klimaat)
G-score C
P-score C

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close