Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 4
Cambier De Nil icon bathroom 4
Cambier De Nil icon surface 246m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 ZOUTE

prijs op aanvraag

Ref: 5212363

te koop

Luxueus hoekappartement met open zichten

Overname aandelen met in zijn actief een luxueus hoekappartement (duplex) met terras, gelegen in hartje Zoute, in een prestigieuze villa residentie, genietend van frontaal zicht op de approach-golf. Bestaande uit : inkomhall, toilet, vestiaire, ruime woonkamer met eetkamer uitgevend op zonneterras op het zuiden en het westen, ingerichte keuken Gaggenau keukentoestellen, 3 slaapkamers en 2 badkamers. Berging/wasplaats. Zuid georiënteerd terras met een adembenemend open zicht op de approach golf. 1 garagebox in de residentie inbegrepen (EPC 195 kWh/m²/jaar. UC : 20190508-0002144776-RES-2).

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.5212363
Verdieping2
Verdiepingen3
Opp.ca. 246m²
Oriëntatie voorgevelzuidwesten
Beschikbaarheidonmiddellijk
Slaapkamers4
Badkamers4
GaragesJa, 6
Parkings (binnen)Ja, 6
KelderJa
LiftJa
WasplaatsJa
Verwarminggaskachels
Dubbel glasJa
EPC195kWh/m²
Ref. EP(B)20190508-0002144776-RES-2
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon Klasse A (geen kans)
G-score A
P-score A

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close