Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 4
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 100m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 1.250.000,-

Ref: 5223513

te koop

Prachtig gerenoveerd duplex-appartement

Prachtig gerenoveerd duplex-appartement, met 4 slaapkamers. Indeling: Inkomhal met apart toilet, lichtrijke woonruimte met eethoek uitgevend op het groot zonnig terras, moderne open keuken met kookeiland uitgevend op het achterterras. Slaapkamer 1 met een stapelbed. Ruime berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Op de bovenverdieping bevinden zich 3 slaapkamers waarvan met eigen douchekamer. Aparte douchekamer. Private kelder. EPC: 184 kWh/m² (UC:0002492982)

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon openbaarvervoerOpenbaar vervoer
Referentie nr.5223513
Verdieping5
Verdiepingen6
Opp.ca. 100m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers4
Badkamers2
KeukenJa
TerrasJa
KelderJa
LiftJa
Kadastraal inkomen€ 1464
Verwarminggas
Dubbel glasJa
EPC184kWh/m²
Ref. EP(B)20211115-0002492982-RES-1
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon Klasse A (geen kans)
G-score A
P-score A

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close