Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 4
Cambier De Nil icon bathroom 4
Cambier De Nil icon surface 458m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 Knokke-Heist

€ 2.795.000,-

Ref: 5240910

te koop

Villa met prachtige open zichten over de Knokse polders.

Typische Knokke stijl villa genietend van open zichten over de velden, rustig gelegen in de charmante wijk Graaf Janshove, op korte afstand van het Oosthoekplein en de Oude Molen.

Indeling: Inkomhal met vestiaire en gastentoilet. Ruime, volledig uitgeruste keuken met kookeiland die in verbinding staat met de leefruimte. Lichtrijke leefruimte met zithoek en gashaard, eetplaats en kantoorruimte, genietend van een panoramisch uitzicht op de tuin en de knokse polders.
 
Op de eerste verdieping vindt men de masterbedroom voorzien van ingemaakte kasten en uitgevend op een balkon met aangename zichten, ensuite badkamer (bad, inloopdouche, wastafel en toilet). Tweede slaapkamer met ensuite douchekamer (douche, wastafel en toilet). Derde  slaapkamer met ensuite douchekamer (douche en wastafel), apart toilet op de nachthal. Praktische berging. 

De tweede verdieping bestaat uit een vierde slaapkamer met ensuite douchekamer (douche, wastafel en toilet).

Ruime afgewerkte kelder/polyvalente ruimte dewelke perfect dienst kan doen als speelkamer/home cinema/fitnessruimte/mancave/...

Tuin met zonnige terrassen en prachtige zichten over de polders van Knokke.De villa is uitgerust met een inpandige garage voor één wagen en biedt meerdere staanplaatsen op het terrein.

Alarm, zonnetent, thermostaat op afstand, centraal stofzuigsysteem, elektische toegangspoort, ... Kortom, een villa met authentieke charme en alle moderne comfort.

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon schoolSchool
Cambier De Nil - icon openbaarvervoerOpenbaar vervoer
Referentie nr.5240910
Opp.ca. 298m²
Bruto grond opp.ca. 458m²
Oriëntatie achtergevelzuid
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers4
Badkamers4
KeukenJa
TuinJa
TerrasJa
GaragesJa, 1
Parkings (binnen)Ja, 1
KelderJa
WasplaatsJa
Kadastraal inkomen€ 2139
Verwarmingindividueel gas
Dubbel glasJa
EPC189kWh/m²
Ref. EP(B)20220720-0002644374-RES-1
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon Klasse A (geen kans)
G-score A
P-score A

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close