Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 3
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 117m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 2.125.000,-

Ref: 5267865

te koop

Tuinappartement gelegen in een paadje in het Zoute

Volledig gerenoveerd tuinappartement gelegen in een villaresidentie op een AAA ligging in het Zoute. Indeling : Inkomhal met vestiaire en gastentoilet. Lichtrijke woonkamer uitgevend op het zonnige terras en tuin met aansluitend een grote open keuken. 3 volwaardige slaapkamers allen voorzien van ingemaakte kasten. 1 badkamer (bad, inloopdouche en lavabo) en 1 douchekamer (douche en lavabo). Apart toilet op de nachthal. Privatieve kelder in de residentie. Mogelijkheid tot aankoop van een garagebox in de residentie (80.000 EUR). Conciërge. EPC 222 kWh/m²/jaar. UC : 20220703-0002485048-RES-3.

Referentie nr.5267865
Verdiepingen3
Opp.ca. 117m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers3
Badkamers2
KeukenJa
TuinJa
KelderJa
LiftJa
Verwarminggas cv
Dubbel glasJa
EPC222kWh/m²
Ref. EP(B)20220703-0002485048-RES-3
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon Klasse A (geen kans)
G-score A
P-score A

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close