Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 2
Cambier De Nil icon bathroom 1
Cambier De Nil icon surface 75m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 595.000,-

Ref: 5275653

te koop

Modern appartement

Aangenaam en modern 2-slaapkamerappartement, centraal gelegen bij de winkels op enkele stappen van de zee en het Rubensplein. Indeling: Inkomhall met apart toilet, aangename, lichtrijke leefruimte met geriefelijke keuken, balkon. 2 slaapkamers met kasten. Badkamer met bad/douche en lavabo. Privatieve kelder in het gebouw. (EPC: 128 kWh / (m²jaar) - UC: 0002832552)

Referentie nr.5275653
Verdieping2
Verdiepingen7
Opp.ca. 75m²
Bruto grond opp.ca. 75m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers2
Badkamers1
TerrasJa
LiftJa
Verwarminggas
EPC128kWh/m²
Ref. EP(B)0002832552
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close