Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 3
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 150m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 Knokke

€ 850.000,-

Ref: 5280204

te koop

Charmante woning in het pittoreske Sint Anna ter Muiden

Charmante woning die zijn authentieke karakter heeft behouden, te koop in Sint Anna ter Muiden, een dorp met een historisch verleden gelegen nabij Sluis en Knokke. Indeling: lichtrijke woonkamer, aangename en volledig uitgeruste keuken, berging voor twee fietsen, gastentoilet. Op de eerste verdieping vinden we 2 slaapkamers waarvan één met dressing, een badkamer (ligbad, douche, wc en lavabo) en een groot zonnig terras. Op de tweede verdieping bevinden zich de derde slaapkamer en de bijbehorende badkamer (ligbad, wc en lavabo). Mogelijkheid om het meubilair over te nemen. Interesse in dit prachtige pand? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen!

Referentie nr.5280204
Verdiepingen2
Opp.ca. 150m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers3
Badkamers2
KeukenJa
TerrasJa
KelderJa
ZolderJa
WasplaatsJa
Verwarmingindividueel gas
EPC229kWh/m²
Ref. EP(B)-
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close