Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bathroom 1
Cambier De Nil icon surface 34m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 395.000,-

Ref: 5283125

te koop

Vakantie studio te koop met zijdeling zeezicht

Volledig instapklaar, gelegen op het gezellig Van Bunnenplein, zonnekant van het plein met zijdeling zeezicht. Indeling : praktische ingemaakte kasten en opbergruimtes, douchekamer met lavabo en toilet, ingerichte keukenwand, aangename living uitgevend op terrasje. Zeker een bezoek waard. (EPC 125 - UC 20220715-000264135)

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.5283125
Verdieping4
Verdiepingen4
Opp.ca. 34m²
Oriëntatie voorgevelwest
Beschikbaarheidonmiddellijk
Badkamers1
KeukenJa
TerrasJa
LiftJa
Verwarminggas
EPC125kWh/m²
Ref. EP(B)20220715-0002641356-1
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon Klasse A (geen kans)
G-score A
P-score A

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close