Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 2
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 85m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 795.000,-

Ref: 5298435

te koop

Gezellig en recent duplex appartement

Gezellig en recent duplex appartement met aangenaam terras centraal gelegen op de Duinviooltjesstraat vlakbij de Dumortierlaan te Knokke. Indeling: inkomhal met apart toilet, slaapkamer met ingemaakte kasten en aansluitende douchekamer. Eerste verdieping: aangename leefruimte met open keuken met toegang tot het gezellige, zonnige terras. Tweede slaapkamer met douchekamer. Mogelijkheid om zowel op het gelijkvloers als eerste verdieping binnen te gaan. Privatieve kelder in de residentie.

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Referentie nr.5298435
Verdieping1
Verdiepingen4
Opp.ca. 85m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers2
Badkamers2
KeukenJa
TerrasJa
KelderJa
LiftJa
Verwarmingindividueel gas
EPC125kWh/m²
Ref. EP(B)98465
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close