Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 2
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 78m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 695.000,-

Ref: 5298445

te koop

Aangenaam & gemeubeld 2 slaapkamer appartement

Aangenaam appartement, centraal gelegen in de Lippenslaan te Knokke. Indeling: Inkomhal met gastentoilet en vestiaire, lichtrijke woonruimte met open keuken en gashaard. 2 slaapkamers met ingemaakte kasten, elk met een douchekamer (waarvan 1 met toilet en stoomdouche). Privatieve kelder. EPC : 209 kWh/m²/jaar.

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon openbaarvervoerOpenbaar vervoer
Referentie nr.5298445
Verdieping5
Verdiepingen6
Opp.ca. 78m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers2
Badkamers2
KeukenJa
KelderJa
LiftJa
Kadastraal inkomen€ 1209
Verwarminggas cv
Dubbel glasJa
EPC209kWh/m²
Ref. EP(B)2654577
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close