Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 2
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 85m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 765.000,-

Ref: 5320009

te koop

Mooi vernieuwd appartement met zijdelings zeezicht

EXCLUSIEF TE KOOP : Mooi vernieuwd appartement op een 5de verdieping, met zijdelings zeezicht, in een zijstraat van de zeedijk op enkele stappen van het Albertplein. Bestaande uit: inkomhal, open keuken, living/salon met zijdelings zeezicht, 2 slaapkamers waarvan 1 met badkamer en de andere met douche. Privatieve kelder. Mogelijkheid tot aankoop van garage op wandelafstand. EPC : 101 kWh/m²/jaar UC 20221026-0002706352-RES-1.

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.5320009
Verdiepingen6
Opp.ca. 85m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers2
Badkamers2
KelderJa
LiftJa
Verwarminggas
EPC101kWh/m²
Ref. EP(B)20221026-0002706352-RES-1
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon Klasse B (kleine kans onder klimaatverandering sc2050)
G-score B
P-score B

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close