Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 2
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 75m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 695.000,-

Ref: 5342527

te koop

Volledig gerenoveerd appartement in het centrum van Knokke

Volledig gerenoveerd appartement met 2 volwaardige slaapkamers gelegen in het centrum van Knokke tussen de Dumortierlaan en Zoutelaan. Indeling : Inkom met apart toilet. Open keuken, lichtrijke woonkamer met toegang tot het ZW- gericht terras. De 2 slaapkamers geven uit op het achterterras en hebben elk een douchekamer. (EPC110 kwh/m² - UC 20230519-002896355-RES-1)

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon openbaarvervoerOpenbaar vervoer
Referentie nr.5342527
Verdieping2
Verdiepingen5
Opp.ca. 75m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers2
Badkamers2
KelderJa
LiftJa
Kadastraal inkomen€ 1013
Verwarminggas cv
EPC110kWh/m²
Ref. EP(B)2896355-RES-1
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close