Cambier De Nil
Cambier De Nil

UW HUIS VAN VERTROUWEN

IN EEN EXCLUSIEVE OMGEVING

Immo Cambier De Nil, opgericht door Catherine De Nil en Patrick Cambier, beiden gepassioneerd door onroerend goed,startte met een eerste kantoor op het Albertplein gevolgd door een uitbreiding op de Zeedijk.

Met de opening van een nieuw kantoor op een derde adres in hartje Zoute, namelijk de prestigieuze Kustlaan (hoek met de Strandstraat) willen wij onze klanten nog gerichter bijstaan.

Deze 3 adressen bevestigen nogmaals de 3 sleutelwoorden binnen de vastgoedmarkt: location, location, location! Bewust dat specialiseren leidt tot professionalisme, spitst Immo Cambier De Nil zich toe op de verkoop en verhuur van eigendommen in Knokke-Heist en omstreken.

LEES MEER
Cambier De Nil - Eleven Pelican

Project in de kijker

Eleven Pelican

Nieuwbouw villa's in nieuwe wijk Duinenwater

Nieuwbouw villa’s op een rustige ligging in de prachtige nieuwe wijk “Duinenwater”, op enkele stappen van de nieuwe golf van Knokke, het zwembad en Lakeside Paradise. In het project “11 Pelican Garden” zijn er 2 koppelvilla’s en 1 alleenstaande villa te koop.

LEES MEER

Bekijk alle panden

Cambier de Nil, een familiebedrijf

Passie voor exclusief vastgoed aan zee

Hoe bijzonder kan uw eigendom aan zee zijn? Van subliem hedendaags tot riant en charmant, prachtig pittoresk of uiterst exclusief. Bij Cambier-De Nil stellen we met trots ons aanbod en onze realisaties aan u voor. Laat u dus verrassen door onze unieke opportuniteiten op toplocaties.

In het hartje van Knokke-Zoute is Cambier-De Nil uitgegroeid tot een vaste waarde met drie kantoren. We scoren hoog met onze dienstverlening en onze verkoopcijfers verslaan alle records. U kunt rekenen op de grenzeloze passie en ervaring van Patrick Cambier en Catherine De Nil, samen met hun twee dochters Stéphanie en Sophie. Zij worden versterkt door een gemotiveerd team van professionals.

ONTMOET ONS TEAM
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close